Odd Ingard Hoberg

4 kandidat

68 år.  Adresse Eriksrud.

Født i Vestre Toten, oppvokst på Gjøvik. Bosatt ved Eriksrud. Samboer. Meldte meg inn i FrP første gang på 70tallet. Arbeidet siste 25år i ISS, siste årene som prosjektleder. Ble aktivt med i Vestre Toten FrP 2018 og sitter i styret som sekretær. Etter å ha slit med alkohol i mange år har jeg nå vert tørrlagt i 23år. Mine interesser er fotografering og politikk.  

Når jeg kommer inn i kommunestyret vil jeg arbeide for rusavhengige og en strengere flyktningepolitikk i Vestre Toten. Rusavhengige må få et reelt tilbud i hverdagen og ikke bare et oppbevaringssted. Eldreomsorg er et viktig område for meg, særlig mat og ansattes tid til å være sammen med de eldre. Flykningene som kommer til kommunen må følge opplegget som er tilrettelagt for dem. Særlig språkopplæring. Tro og klesdrakt må ikke gi unntak fra opplæring og arbeid. Deltakelse i lokalsamfunnet er viktig for en god integrering.

Vil du at jeg skal være din representant i kommunestyret må du stemme på meg den 9 september. Jeg er stolt medlem av FrP og Vi Vil Vestre Toten Vel.

Godt valg!

Odd Ingard Hoberg

Copyright@2019 PRnett AS | All Rights Reserved