Per Erik Bergstuen

6 kandidat

45 år. Bosatt på Reinsvoll

 

Jeg er født og oppvokst i Vestre Toten. Bor på Reinsvoll sammen med kone og 3 barn. Jeg har jobbet hele livet og driver i dag eget firma på Reinsvoll som tavlebygger. Mine fritidsinteresser er fisking, båter og biler. Jeg har sittet i kommunestyret i 2 perioder. Har fartstid både i Utvalg for velferd og opplæring (UVO) og utvalg for teknisk og plansaker (UTP).

Mine politiske hovedsaker er alt som har med veg, bane, skatter og avgifter, og spesielt eiendomsskatt.

Når jeg kommer inn i kommunestyret vil jeg prioritere å fjerne eiendomsskatten, og ta de upopulære men nødvendige avgjørelsene som må til for å omstille kommunens økonomi. Jeg er også opptatt av kultur, fritid og idrett. For meg er det viktig at idretten i Vestre Toten får utviklet seg videre. Vi må sørge for at alle har ordentlige trenings- og øvingsfasiliteter. Vi er godt i gang nå med ny idrettshall på Reinsvoll, men denne jobben har bare så vidt begynt. Det er også verdt å nevne at lånegjelden i Vestre Toten er altfor stor. Det må tas tøffe beslutninger for at man kan oppfylle mere ønsker i vår kommune. Samtidig må vi sørge for at vi ikke havner tilbake på Robek lista.

Vil du at jeg skal være din representant i kommunestyret må du stemme på meg den 9 september. Jeg er stolt medlem av FrP og Vi Vil Vestre Toten Vel.

Godt valg!

Per Erik Bergstuen

Copyright@2019 PRnett AS | All Rights Reserved