Svein Erik Sørensen

Ordførerkandidat

Jeg er født og oppvokst i Vestre Toten kommune, har rukket å bli 51 år.

Bor på Raufoss med samboer og et barn/ungdom.

Utdannet automasjonsteknikker og jobber ved Kongsberg Automotive som verktøy ansvarlig.

Hobbyer er hytta på Totenåsen, kjøre motorsykkel og restaurere Raufossmopeder.

 

Politiske saker.

Jeg er opptatt av å være en ombudsmann for folket og vil finne løsninger når våre innbyggere møter på et stivbent byråkrati. Jeg er også opptatt av en god og verdig eldreomsorg der matglede og «leve hele livet» står i fokus.

En annen ting som opptar meg er barns oppvekstsvilkår som skal være trygg og god fra første åndedrag til du er voksen. Ingen skal mobbes, utsettes for vold eller føle utenforskap.

I kommunestyre vil jeg sørge for likebehandlig når en tar kontakt med kommunen med sine ønsker og behov. Jeg vil legge til rette for vekst og utvikling i kommunen og være en pådriver for at vi får en moderne og effektiv drift av kommunen.

Vil du at jeg skal være din representant i kommunestyret den neste perioden må du stemme på meg ved valget 9 september. Jeg er stolt medlem av FrP og Vi Vil Vestre Toten Vel.

Godt valg!

Svein Erik Sørensen

Copyright@2019 PRnett AS | All Rights Reserved