våre folk

FØRSTE KANDIDAT

Svein Erik Sørensen

Gruppeleder i kommunestyregruppen. Medlem av formannskapet. Medlem av boligstiftelsen og rådhusselskapet.

Jeg er født og oppvokst i Vestre Toten kommune, har rukket å bli 51 år. Bor på Raufoss med samboer og et barn/ungdom. Utdannet automasjonsteknikker og jobber ved Kongsberg Automotive som verktøy ansvarlig. Hobbyer er hytta på Totenåsen, kjøre motorsykkel og restaurere Raufossmopeder.

Les mer

 

ANDRE KANDIDAT

Anne Karin Synstelien

Kommunestyrerepresentant. Medlem av planutvalget.

50 år. Bosatt på Ihle. Jeg er født og oppvokst i Vestre Toten, er samboer med Stig Vestlie og har 2 voksne sønner. Begynte i arbeidslivet som 16 åring og jobber nå på 13 året i kommunen som renholder, en jobb jeg er stolt av. Jeg er også plasstillitsvalgt for renholderne i Vestre Toten. Mine interesser er musikk og dans.

Les mer

 

Per Erik Bergstuen

Kommunestyrerepresentant.

45 år. Bosatt på Reinsvoll. Jeg er født og oppvokst i Vestre Toten. Bor på Reinsvoll sammen med kone og 3 barn. Jeg har jobbet hele livet og driver i dag eget firma på Reinsvoll som tavlebygger. Mine fritidsinteresser er fisking, båter og biler. Jeg har sittet i kommunestyret i 2 perioder. Har fartstid både i Utvalg for velferd og opplæring (UVO) og utvalg for teknisk og plansaker (UTP).

Les mer

Stig Vestlie

Medlem av ankeutvalget for eiendomsskatt

54 år. Bosatt på Ihle. Jeg kommer opprinnelig fra Ringsaker og bor nå på Ihle sammen med Anne Karin Synstelien. Mine interesser er musikk, politikk og campingvogna på Mjøsa Ferie og fritidssenter i Brumunddal. Etter å ha jobbet som yrkessjåfør i mange år er jeg nå arbeidsufør grunnet leddproblemer.

Les mer

 

Stein Rune Vinger

5 kandidat

52 år. Bosatt på Eina. Jeg er gift og har 2 voksne unger. Jeg jobber i Kongsberg Automotive AS, hvor jeg har vært i snart 32 år. Mine interesser foruten politikk fluefiske og knivmaking. Jeg er fast representant i Utvalg for Teknisk og Plansaker (UTP) og møtende varamedlem til kommunestyret.

Mine politiske interesser er næringspolitikk og plansaker.

Les mer

 

Odd Ingard Hoberg

Medlem av eldrerådet.

68 år.  Adresse Eriksrud. Født i Vestre Toten, oppvokst på Gjøvik. Bosatt ved Eriksrud. Samboer. Meldte meg inn i FrP første gang på 70tallet. Arbeidet siste 25år i ISS, siste årene som prosjektleder. Ble aktivt med i Vestre Toten FrP 2018 og sitter i styret som sekretær. Etter å ha slit med alkohol i mange år har jeg nå vert tørrlagt i 23år. Mine interesser er fotografering og politikk.  

Les mer

 

 

Se fylkeskandidatene her 

 

Les mer

 

 

Copyright@2019 PRnett AS | All Rights Reserved